Kurikka haastaa kurikkalaiset

 

 

Kurikassa on nostettu kissa pöydälle. Kurikan kaupunki ja yrittäjät haastavat kaikki kurikkalaiset testaamaan kurikkalaiset palvelut ja tekemään ostokset kotikaupungista koko toukokuun ajan.

 

Osta Kurikasta –kampanjaa käydään muun muassa iskulauseella ”Kurikka tarvitsee SINUA”. Kampanjan tavoitteena on saada kurikkalaiset huomaamaan, että jokainen voi vaikuttaa omilla jokapäiväisillä toimillaan kaupunkinsa tulevaisuuteen. Kampanjan järjestäjät muistuttavat, että on jokaisen kurikkalaisen itsensä käsissä, kehittyvätkö kauppa- ja muut palvelut ja säilyykö kaupunki elävänä.

 

Kampanja on kuukauden mittainen. Kurikkalaiset uskovat kampanjan olevan sopivan lyhyt, jotta siihen voi sitoutua, mutta kuitenkin niin pitkä, että se tuo kurikkalaisille uusia ajatuksia, uutta tapaa toimia ja halua jättää eurot kotikaupunkiinsa.

 

Osta Kurikasta -kampanjalla painotetaan, että palveluiden säilymiseen vaikuttavat jokaisen kurikkalaisen teot, eivät puheet. Kampanja herättelee myös oivaltamaan, että ostokäyttäytyminen vaikuttaa palveluiden säilymisen lisäksi myös kaupungin työllisyyteen ja kehittymiseen mm. kaupunkiin jäävien verotulojen myötä.

 

Mainoskampanja näkyy koko toukokuun ajan tiedotusvälineissä ja sisääntuloteiden varsilla.

Kaupungin internet-sivuilla osoitteessa www.kurikka.fi on haastekampanja, jolla sitoutetaan kurikkalaisia suosimaan kurikkalaisia palveluja. Lisäksi kampanjassa mukana olevat yritykset tunnistaa henkilökunnan Palveleva, iloinen Kurikka- rintanapeista.

 

 

 

Lisätietoja kampanjasta

Kurikan kaupungin kehittämispäällikkö Hannu Alanen 0500-401200

Kurikan Yrittäjät ry;n puheenjohtaja Jaana Perälä p. 040-5055521