image
image
image
imageVideoitaHyvä laatu: Kesähiihdot Kurikassa 31.07.2010

Keskilaatu: Kesähiihdot Kurikassa 31.07.2010

Pikkuvideo: Kesähiihdot Kurikassa 31.07.2010

Esko Markkilan 50 -vuotishiihdot järjestettiin 31. heinäkuuta 2010 Mietaan hiihtokeskuksessa Kurikassa. Videon kesto noin 21 minuuttia.

Palkitut hiihtäjät


Laidunkauden avajaiset 26.6.2009 Ailasalissa

Iloista meininkiä Kurikan Korvenkylässä. Jo perinteeksi muodostuneet "Laidunkauden avajaiset" pidettiin jälleen Aila Lepistön omistamassa Ailasalissa. Videon kesto noin 7 minuuttia.

Puukaasuilta 5.2.2008

Puukaasuilta 5.2.2008
Tunnettu "häkäpönttömies" Martti Ritoniemi vieraili Kurikan kaupungin valtuustosalissa 5.2.2008. Paikalla oli noin 50 aiheesta kiinnostunutta henkilöä. Heikompilaatuisen version hitaampia yhteyksiä varten saat klikkaamalla TÄSTÄ!

Puukaasuilta 5.2.2008

Norinkylävideo
Reijo Sjöblom on koostanut Norinkylän vanhoista ja uusista videoista 58 min pitkän Norinkylä -videon. Tässä koosteessa on videosta n.10%. Alkuperäisen videon ostamista voitte kysyä www.norinkyla.net ylläpitäjältä. Jos video ei toimi selaimessasi, niin klikkaa tästä.

Norinkylävideo

Kurikan urheilukentän avajaiskisat 24-25.7.1954
Elokuvan alussa kerrotaan nuorisoliikunnan merkityksestä ja kuvataan urheilukentän avajaisia. Loppuosassa käydään lyhyesti läpi EP:n ja Savon välinen yleisurheiluottelu. Kesto 7min 24sek.


Urheilukentän avajaiskisat

Kotiseutuelokuva Teollisuus
Vuonna 1961 kuvattu kotiseutuelokuva Kurikasta. Aiheena teollisuus ja osittain myös kauppa. Mukana Nummen sementtivalimo, Tuomisen Turkis, Osuuskassa, Sampola, Pallas Kappa, Honkaniemi, kauppa, Kino ja Ojaniemen saha. Kesto 5.5 min.
Ongelmatapauksessa avaa tästä heikompilaatuinen versio.

Teollisuus

Kurikan lakkautetut koulut
Videona toteutettu kuvakollaasi Kurikan lakkautetuista kouluista. Kuvakollaasi on tehty vuonna 2007 ohjelmiston opiskelun yhteydessä. Musiikki on lisätty jälkikäteen. Toimii Media Playerillä. Onko muita toiveita formaattien suhteen? Antakaa palautetta toimivuudesta.
Kuvakollaasi: Tarja Eilola 2007, Musiikki: Juhani Eilola 2008

Kurikan lakkautetut koulut

A Day In Technical Unit
Leikkimielinen esittely Kurikan kaupungin teknisen osaston eri osa-alueista. Video on kuvattu 2004 syysjuhlaa varten. Tekijänoikeuksien takia taustamusiikki on muutettu nettiversiota varten. Uuden musiikin on tehnyt ystävyysporttaalimme ylläpitäjä James Hirvisaari.
Pääosissa: Keijo Kentala as Charlie Kent, Kuvaaja: Juhani Eilola, Musiikki: James Hirvisaari, Leikkaus: Petri Jäväjä, Kesto noin 14 min.

A Day In Technical Unit

Jarl Mac O´Ranta ja hyeenannahkainen takki
1999 Haku Päällä tapahtuman yhteydessä kuvattu lyhytelokuva. Video on kuvattu Radio Paitapiiskan tiedotuskurssilla, joka oli Leader II hanke. Pääosissa Jari Syrjälä, Marja-Leena Peltoniemi ja Raimo Lehtinen. Mukana myös Juha Mieto.
Kuvaaja: Jari Saarela, Musiikki: Henri Frilund, Tuotanto: Timo Pikkanen, Tuottaja: Tarja Puolanne, Kesto noin 12 min.

Jarl Mac O´Ranta ja hyeenannahkainen takki

Hiihtokauden avaus Kurikassa 21.7.2007 (n.2min)
Kurikan Miedonkylässä entinen nuoruuden urheiluporukka järjesti keskinäisen hiihtokilpailun. Mukana myös Alaskaa edustanut Tuomo Latva-Kiskola. Satuin paikalle kameran kanssa ja kuvasin huonolla laadulla itselleni muiston hiihdoista. Leikkasin siitä kuitenkin lyhyen mutta hauskan koosteen, kannattaa ehdottomasti katsoa, mukana myös Juha Mieto. Kuvaus ja taitto: Juhani Eilola 2007

Kesahiihto 2007

Lasten suusta (n.3min)
Ja sitten vaihteeksi viihdettä ja lasten ajatuksia. Toivottavasti Lilja-Marin lause puussa: "Vau, tää on elämää!" jää ikivihreiden lauseiden joukkoon. Videot on kuvattu Korvenkylässä 2007.
Lapset: Lilja-Mari ja Venla 2007, Kuvaus: Juhani Eilola 2007

Lasten suustaimage