Cooperin testi Kurikan uudella urheilukentällä 18.5.2009

 

 

 

Juhani Eilola                               2890 m

 

-  Hirmuinen alkuvauhti (1.22 ensimmäinen 400 m) lupasi tavoitteena olleen 3000 metrin rajan ylittämistä ja toivo eli (myös Juhani eli) vielä 2000 metrissäkin, jossa väliaika oli 8.03. Mutta viimeinen kilometri oli 110 metriä liian pitkä. Ensimmäinen näin kovatempoinen kevätharjoitus poiki koko illan ysköksiä. Nyt ovat keuhkot puhtaat! SM-maastoissa hyvin menestynyt Raimo Törmä oli kentällä ja ilmestyi hetkeksi rinnalle juoksemaan mutta luovutti pian ja poistui etuviistoon ;-)

 

Eero Markkila                           2830 m

 

- Eero kertoi että tällä kentällä aina kolmannella kierroksella jalat alkavat hyytyä. Johtuneeko se kentän pehmeästä pintamateriaalista ja lenkkareista. Pitäisikö olla piikkarit ??? No huomenna koulussa kokeillaan uudelleen. Eero on viikonloppuna Juhani tavoin lähdössä suunnistuksen SM-kisoihin Keuruulle. Siellä matka on 11.5 km ylös, alas, ylös, alas jne... Tällä km-vauhdilla tulisi kevyesti Suomenmestaruus !

 

Timo Eilola                                 2770 m

 

- Ensimmäinen kierros 1.33 lupasi myös 3000 metrin ylitystä, mutta toisella kierroksella alkoi ottaa päähän  – ei siis harmittaa vaan fyysisesti tuntua päässä. Eikä ihme kun sykelukema oli 193. Se meni ohi (ei syke vaan päähän koskeminen), kunnes seitsemännen kierroksen alussa yllätti toinen pää... loppukiri jäi kai ottamatta.

 

Markku Saarinen                       2730 m

 

- Kysyin tuntemuksia ja Markku totesi että ”kirivaihdetta ei vain löydy”. Mäkiharjoittelua siis tarvittaisiin. Seuraavaksi kutsunkin porukan Pitkämön mäkimaastoon joskus ensi viikolla. Viestiä on tulossa! Toisaalta kun on tottunut ylipitkiin matkoihin, niin 3 km:llä kaikki saattaa tuntua kirivaihteelta. Markulla, Timolla ja Juhanilla oli eilen alla 18.5 km:n lenkki joka ehkä hiukan painoi jaloissa.

 

Heikki Kilpiä                              2390 m

 

- Heikki vastasi tiedusteluuni: ”Ihan oon tyytyväinen...” Ja miksi ei olisi. Useimmilta aikuisilta miehiltä 2390 metriä jää juoksematta. Heikki kuuluu ihan varmasti kunnoltaan  5% parhaaseen joukkoon vaikka kaikki miehet lasketaan mukaan.  Nykyäänhän melkein kaikki miehet pelaavat tietokoneilla ja syövät jäätelöä, paitsi tosimiehet Kabanossia. Heikki on muuten mukana Mikkelin Jukolan viestissä kolmen viikon päästä Juhanin ja Eeron kanssa – itse asiassa samassa joukkueessa sen johtajana!

 

Aleksi Eilola                               2100 m

 

Aleksi juoksi koulussa viime viikolla 200 metriä vähemmän joten muutamassa päivässä kunto on noussut rajusti ;-) Tällä vauhdilla kuukauden päästä menee 4000 metriä.

 

JUHANI KIITTÄÄ SYDÄMELLISESTI KAIKKIA OSALLISTUNEITA !