image
image
image
image

Edellinen sivu: KARTATSeuraava sivu: SUVUT
Virtuaalikylä
Isohko kylä jossa palvelut on asetettu ihan nurinniskoin. Pienten kylien palvelut on sijoitettu kuvitteelliseen kaupunkiin. Ilmoita oma yrityksesi+puhelin ilmaiseksi kartalle. Kerro vain mille tielle yritys kuuluu. Tästä linkistä pääset VIRTUAALIKYLÄÄN!

Virtuaalikylä

Juonenkylä (Kurikka)
Juonenkylä on laatinut yhteistyössä naapurikyliensä Korvenkylän, Pohjoiskylän ja Polvenkylän kanssa oman kyläsuunnitelman, jota on myös hankkeistettu Kylätalon kohdalla. Suunnitelma kulkee nimellä Lahdenmäen ympäristökylien kyläsuunnitelma. Juonen kyläseura itse esittäytyy lukijoille Hakukaistan sivuilla.

Juonenkylä Hakukaistan sivuilla

Järvenpää (Jurva)
Järvenpää sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Jurvan keskustasta Teuvan suuntaan. Kylällä ei ole omia nettisivuja, mutta Jurvan kunnan sivulla esitellään Järvenpään vapaita tontteja.

Järvenpää, vapaat tontit

Korvenkylä (Kurikka)
Kurikanseutu-sivuston "isäntäkylä". Kylä muodostuu Peräkorvesta ja Korvesta. Kylässä on kaksi toimintatilaa. Korven kylätalo ja lähinnä kesäisin käytettävissä oleva Ailasali. Kylällä ei ole omaa kotisivua, mutta Kurikanseutu.fi sivustolla on kylän epäviralliset kotisivut.

Korvenkylä

Metsäkylä (Jurva)
Metsäkylän kylätoimikunta on kolmen kylän, Metsäkylän, Harjunkylän ja Jyrynkylän sekä niiden 150 talouden yhteinen kylätoimikunta. Tällä hetkellä parhaiten tietoa Metsäkylästä saat Jurvaverkosta Metsäkylän esittelystä.

Metsäkylä JurvaVerkossa

Myllykylä (Kurikka)
Kurikanseutu -sivuston etusivulla komeilee Myllykylän entinen koulu, nykyinen kylätalo. Myllykylän keskusta on alueen kylistä kauneimpia. Kotisivuja ei ole, mutta voit ihailla Myllykylän keskustasta Arto Halttusen ilmakuvaa vuodelta 2007.

Myllykylän ilmakuva

Niemenkylä (Jurva)
Noin 150 talouden Niemenkylästä löytyy tietoutta Jurvaverkosta ja kylän vapaita tontteja voit katsella Jurvan kunnan tonttitarjonnassa. Maantieteellisesti Niemenkylä sijaitsee 8 km Jurva keskustasta Vaasan suuntaan.

Tupenkylä

Norinkylä (Teuva)
Norinkylä on ainoa Teuvan kylä listalla, koska kyseessä on sivuston ylläpitäjän lapsuuden kotikylä ja kylän asukkaat, itseni mukaanlukien, kuuluvat laajasti jurvalaisen Niilo Matinpoika Männyn sukuun. Kylä on aina ollut läheisessä yhteydessä Jurvaan. Tietoja kylän kotisivulta: www.norinkyla.net. Vapaisiin asuntoihin ja tontteihin suoraan tästä.

Norinkylän kotisivu

Närvijoki (Jurva)
Noin 400 asukkaan Närvijoki tunnetaan ahkeran talkootyön avulla rakennetuista vapaa-ajan palveluistaan. Käytössä on esimerkiksi maauimala. Kylään voit tutustua Närvijoen kyläseuran ja Närvijoen kylän sivuilla. Myös Mäntylän tilan sivuilta saa tietoa mm. historiasta.

Närvijoen kotisivu

Sarvijoki (Jurva) email: sarvijoki@kurikanseutu.fi
Sarvijoki on aktiivinen kylä vain noin 5 km:n päässä rantatieltä. Kylää ja sen rakentamis/harrastusmahdollisuuksia esitellään tarkemmin kylän omilta nettisivuilta. Myös Jurvaverkon sivulta löytyy tietoa Sarvijoesta, samoin myös Jurvan kunnan sivuilta kylän vapaat tontit. Sarvijoen asukasluku on kyläsuunnitelman mukaan 403.

Sarvijoen kotisivu

Tainuskylä (Jurva)
Tainuskylä valittiin EP:n vuoden 2007 kyläksi. Kylällä on omat kotisivut joilta löytyy paljon tietoa kylästä. Vapaat tontit löytyvät Jurvan kunnan sivuilta ja informaatiota löytyy myös Jurvaverkosta.
Tainuskylässä on noin 165 asukasta.

Tainuskylän kotisivu

Tuiskula (Kurikka)
Vuoden 2003 eteläpohjainen kylä. Aktiivisen kyläseuran ja hyvän sijainnin ansiosta kehittyvä, n. 400 asukkaan kylä. Infoa kylästä löytyy Tuiskulan kyläyhdistyksen omilta sivuilta.

Tuiskulan kyläyhdistyksen kotisivu
Tupenkylä (Jurva)
Tupenkylä löytyy netissä Jurvaverkosta sekä myös Jurvan kunnan tonttitarjonnasta. Omat kotisivutkin ovat joskus olleet, mutta sivusto ei tällä hetkellä avaudu. Maantieteellisesti katsottuna Tupenkylä sijaitsee vain 5 km:n päässä Jurva keskustasta Teuvan suuntaan.

Tupenkylä

Viitalankylä (Kurikka)
Kurikkalaisen kärry- ja seppäkulttuurin kehto Kurikan Viitalankylä sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Kurikan keskustasta. Alue on Kurikan korkeinta aluetta, jossa tonttien kysyntä vedenpaisumuksen aikana olisi voimakasta. Katso myös kotisivujen kuvakavalkadi.

Viitalankylä

Tulossa:


Kampinkylä (Kurikka)
Koskimäki (Jurva)
Luopa (Kurikka)
Mieto (Kurikka)
Pitkämö (Kurikka) kotisivu rakenteilla
Polvenkylä (Kurikka)
Salonkylä (Kurikka)
Säntti (Kurikka)


image